Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Каркасні басейни

Сортування:
від дешевих до дорогих за популярністю за назвою

Каркасні басейни – хіт продажів. Вони легко збираються та не вимагають спеціальних навичок або матеріальних вкладень для підготовки місця під їх установку. Їх конструкція може досягати 10 метрів у довжину і до 5 метрів в ширину. У такий басейн легко поміститься велика компанія людей. Моделі меншого розміру чудово підійдуть для дітей і підлітків. Басейн гарантовано забезпечить веселе дозвілля сім'ї та гостям, але перед його покупкою важливо дізнатися, чим вони відрізняються між собою.

Види каркасних басейнів

За типом каркаса басейни бувають 2 видів.

  1. Стрижневі моделі. Їх конструкція складається з декількох жорстких ребер. На чаші у них є спеціальні рукави, в які просовуються вертикальні стійки, що кріпляться до ребер, розташованих горизонтально.
  2. Секційні моделі. Їх каркас складається з модулів. Секції з’єднуються між собою за допомогою деталей замкового типу. Потім всередині готового каркаса натягується чаша, для кріплення якої використовується спеціальна фурнітура.

У нашому інтернет-магазині представлений широкий вибір як стрижневих, так і секційних моделей. Завдяки цьому, у нас ви зможете без зусиль вибрати найбільш відповідний варіант.

Матеріали виготовлення

Основним матеріалом для виготовлення басейну є ПВХ. Як правило, при виготовленні чаші цей матеріал з’єднують у кілька шарів для підвищення міцності. Крім цього, ПВХ часто використовують з іншими матеріалами, які дозволяють підвищити еластичність, міцність та інші якості басейнів. Це може бути каучук, поліестер і т. д.. Стрижневі каркаси переважно виготовляють із пластику та металу. Вибір матеріалу в цьому випадку буде залежати від розмірів моделі.

Температурний режим

Матеріал також визначає температурний режим, на який розрахований басейн. За цією ознакою моделі ділять на:

  • сезонні;
  • морозостійкі.

Моделі першого типу призначені для використання лише в літній період, тому їх не можна зберігати на вулиці при зниженій температурі. Морозостійкі або всесезонні моделі можна не розбирати на зиму. Їх конструкція виготовляється з матеріалів, які не лопаються та не деформуються в умовах низьких температур.

Переваги каркасних басейнів

У нас можна купити каркасні басейни недорого. Крім доступної ціни, вони мають такі переваги:

  • висока ремонтопридатність: практично будь-яке пошкодження можна усунути самостійно за кілька хвилин;
  • тривалий термін експлуатації, що забезпечують зносостійкі матеріали, які використовуються при їх виготовленні;
  • величезна різноманітність форм, розмірів і забарвлень, завдяки чому, кожен знайде модель на свій смак;
  • простота збірки, а також обслуговування;
  • можливість установки практично в будь-якому місці.

У нашому магазині представлені якісні басейни, які будуть служити вам довгі роки. Якщо ж у вас виникнуть труднощі з вибором моделі, то вам обов’язково допоможуть наші менеджери.

Вгору