Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Біговели

Сортування:
від дешевих до дорогих за популярністю за назвою

Біговел - це дуже захоплюючий дитячий транспорт, схожий на велосипед, але без педалей. З нього складно впасти, так як дитина може опертися ногою об землю. Катаючись на біговелі, дитина вчиться тримати рівновагу, розвиває спритність, вчиться керувати, об'їжджати перешкоди і при цьому отримує масу позитивних емоцій. На нашому сайті біговели представлені широким асортиментом, необхідно розглянути кожен тип, щоб купити найбільш відповідний варіант для дитини.

Різновиди

Для того щоб вибрати підходящий біговел, необхідно враховувати вік, вагу і зріст дитини, а також керуватися технічними характеристиками самого виробу. Існують такі різновиди біговелів:

  • Легкі. Варіант для самих маленьких дітей, коштують такі біговели недорого. Доповнюють їх встановленим обмежувачем повороту керма, що забезпечує більшу безпеку в пересуванні. Малюк сам може підняти або перетягнути пристосування через бордюри і ямки. У разі якщо дитина випадково перекине на себе біговел, то легка іграшка не заподіє серйозних травм.
  • Триколісні. Такий варіант добре підходить дітям, які не впевнено себе почувають за кермом. Виробники встановили на такі біговели додатковий захист від падіння. Їх відрізняє висока якість, безпека і надійність конструкції.
  • Біговел-трансформер. Незвична конструкція таких біговелів дозволяє їм з легкістю перетворюватися в 3 - колісний, в самокат і велосипед. Така модель відрізняється багатофункціональністю і особливою міцністю.

У нашому інтернет-магазині представлені біговели для різного віку дітей. У моделях передбачена можливість регулювання висоти сидіння, яку, в подальшому, можна буде коригувати.

Колеса

На біговел встановлюють два типи коліс:

  • Надувні. Варіант гумових шин. Відрізняються гарною амортизацією і плавність руху. Такі колеса підходять дітям старшого віку.
  • Безповітряні. Роблять з піногуми і підходять для їзди по будь-якій дорозі, не бояться проколів і довговічні. Вони підходять для малюків до 3 років.

Аксесуари

Виробники доповнюють біговели аксесуарами, які сприяють комфортній їзді:

  • Підставка для ніг - потрібна щоб ставити ноги, коли дитина котиться з гори.
  • Паркувальна стійка - дозволяє зручно ставити біговел.
  • Дзвінок - подача звукових сигналів допоможе уникнути зіткнень.
  • Ліхтарик - даний аксесуар необхідний для їзди на біговелі у вечірній час.

У нашому інтернет-магазині представлені найрізноманітніші біговели. Ціна залежить від типу виробу та наявності додаткових аксесуарів. У нас ви можете придбати найкращі біговели недорого.

Вгору